Slider Background
Slider Background
Slider Background

METALUFLOOR ®

Uw gietvloer in een mum van tijd!

SNEL & DECORATIEFHet QP systeem werd in het leven geroepen voor situaties waar snelheid een belangrijke rol speelt. Traditionele gietvloeren worden laag per laag opgebouwd en vragen hierdoor meestal een lange uithardingstijd. Remmers ontwikkelde dit nieuwe systeem waarbij de droogtijd per laag gereduceerd wordt tot het minimum.

Deze nieuwe ontwikkeling maakt het mogelijk een volledig nieuwe vloer te plaatsen in slechts één werkdag. Hiermee behoren eindeloze wachttijden en onnodig oponthoud tot het verleden!

Een Metalufloor® gietvloer kan aangebracht worden op bijna alle ondergronden: een betonnen ondergrond, solide chape, natuursteenvloeren en dergelijke meer. Hebt u vloerverwarming in uw woning? Deze kan perfect gecombineerd worden met het Metalufloor® systeem. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw favoriete kleur uitkiezen!


Duurzaam
Met Metalufloor® kies je voor een duurzame vloer!
Geen geurhinder
Ervaar niet langer geurhinder tijdens of na plaatsing van je gietvloer.
Snel
Slechts één werkdag nodig en geen onnodig oponthoud!
Zacht aanvoelen
Je vloer voelt zacht en comfortabel aan.

UNIEKE METALLIC EFFECTS


Unieke metallic effects

De glans van aluminium, de reflectie van koper, het patina van brons. Dát is wat u mag verwachten wanneer u kiest voor een vloer uit het Metalufloor® gamma, in een ‘metallic’ afwerking.

De zachte maar levendige kleurnuances maken van elke vloer een unieke vloer! De metallic-effects zorgen voor een scherpe schittering die speelt met het licht en een effect van dieptewerking geeft.

Het typische patinaeffect geeft uw interieur een warme natuurlijke uitstraling! Dankzij de flexibiliteit ervaart u een vloer die warm is, comfortabel en zacht aanvoelt.

Dankzij zijn decoratieve en unieke karakter vind je Metalufloor® overal: van moderne woningen, appartementen en lofts tot retail shops, hotels en zelfs vergaderruimtes!

  • Een duurzame vloeroplossing
  • Niet langer geurhinder tijdens of na plaatsing van je gietvloer
  • Slechts enkele werkdagen nodig én geen oponthoud
  • Een comfortabele vloer die tevens zacht aanvoelt
  • Naadloos
  • Een unieke look

Beschikbare kleuren


Aurum
Cobre
Marrone
Menta
Siena
Venato
Chartreux
Bordeaux